Politie doorzoekt trein na overval

Een nog onbekende man heeft gisteravond tussen 20.00 en 21.00 uur een overval op een telefoonwinkel aan de Van Mandersloosstraat in Alphen aan den Rijn gepleegd. De bedrijfsleider werd door de overvaller vastgebonden. Daarna vertrok de overvaller. Het is nog niet bekend of hij iets buit heeft gemaakt. Omdat getuigen aan de politie vertelden dat de man richting het station was gelopen, hield de politie er rekening mee dat de man de trein naar Leiden had genomen. Daarop werd op station Leiden Lammenschans de trein uit Alphen stopgezet en doorzocht. Daarbij werd een man aangehouden die aan het signalement voldeed.

Na een kort verhoor bleek hij niets met de overval te maken te hebben. Hij werd daarop weer op vrije voeten gesteld. De politie heeft de overval in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Mogelijk heeft de verdachte zich al voor de overval bij de winkel opgehouden. Getuigen die iets verdachts heben gezien kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×