Burgemeester Wolter Lemstra zet als eerste een wens op de muur (Foto's: Chris de Waard).

Wensmuur tegen racisme in gebruik genomen

Aan het eind van de middag heeft burgemeester Lemstra als eerste een ‘wens tegen racisme’ op de speciale wensmuur gezet die sinds vandaag op het Stadhuisplein staat. Met de ingebruikname van de wensmuur is de Anti-racismeweek officieel begonnen. Na een korte toespraak schreef Lemstra ‘Leiden voor Iedereen’ op de muur.

Na Lemstra volgden vele Leidenaren zijn voorbeeld. Zo schreven onder andere vertegenwoordigers van verschillende kerken, het Meldpunt Anti Discriminatie, het Volkshuis en Leiden, Stad van Vluchtelingen hun wensen op de muur.

Zet hieronder je eigen ‘wens tegen racisme

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×