Aanmelden voor Toruñreis kan weer

Leidenaren die in de herfstvakantie mee willen naar de Leidse zusterstad Toruñ in Polen kunnen zich tot 1 mei aanmelden bij de Stichting Stedenband Leiden-Toruñ. De stedenband tussen Leiden en Toruñ bestaat al bijna 15 jaar. In deze periode zijn vele uitwisselingscontacten gerealiseerd: scholieren, schakers, kunstenaars, artsen, patiëntenverenigingen, koren, muziekgroepen, hardlopers etc. uit Leiden en Toruñ hebben elkaar leren kennen.

Ook dit jaar nodigt de Stichting Stedenband Leiden-Toruñ groepen (sport, cultuur, maatschappelijke organisaties, scholen etc.) uit om in de herfstvakantie voor een vijftal dagen mee te gaan naar onze gastvrije, historische en monumentale partnerstad. Het vertrek is op dinsdagavond 14 oktober en de reizigers zijn zondagmiddag 19 oktober weer terug in Leiden.

Ook individuele personen met een belangstelling voor Toruñ kunnen zich aanmelden. Het leggen van contacten en het ondernemen van gemeenschappelijke activiteiten (receptie, excursie, afscheidsfeest) staan centraal bij het bezoek.

Om het bezoek goed voor te kunnen bereiden, is het van belang dat geïnteresseerden hun belangstelling vóór 1 mei 2003 kenbaar maken aan het secretariaat van de Stedenband Toruñ. Dit maakt het mogelijk tijdig een uitwisselingspartner in Toruñ te zoeken. In september wordt voor de deelnemers aan de reis een informatieavond belegd. De deelnamekosten zijn beperkt omdat de gemeente Leiden een bijdrage levert in de vervoerskosten.

Aanmelding: schriftelijk vóór 1 mei 2003 met opgave van aantal deelnemers bij de gemeente Leiden, Postbus 9100, 2300 PC Leiden, t.a.v. Carel van Ingen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×