Belastingwinkel Leiden houdt aangiftedag

De aangifteperiode is weer in volle hevigheid losgebarsten. Ook dit jaar organiseren de belastingwinkels weer de Landelijke Aangifte Dag op zaterdag 22 maart 2003. Een dag waarop de belastingwinkels overal in Nederland kosteloos Hulp bij Aangifte aan de client zullen verlenen. Ditmaal wordt de LAD georganiseerd onder verantwoordelijkheid van Stichting Belastingwinkel Leiden.

De Stichting Belastingwinkel heeft een explosieve stijging van het aantal mensen dat een beroep doet op de gratis diensten van de belastingwinkels geconstateerd. De stichting denkt dat dit onder andere door de dreigende recessie komt, die bij vooral bij mensen met een lager inkomen sneller een gevoel van rechtsonzekerheid veroorzaakt. Ook het aangifte doen per computer, flink gepromoot door de Belastingdienst, leidt tot veel onduidelijkheid en onzekerheid.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×