Dode bij schietpartij in Leiden; drie aanhoudingen

Dinsdag heeft eind van de middag, zo rond 17.45 uur, een schietpartij plaats gevonden op de Houtlaan bij de Leidse Hout. Daarbij is een 30-jarige vrouw om het leven gekomen. De politie heeft kort na de schietpartij in de directe omgeving drie mannen aangehouden. Buiten het slachtoffer raakte niemand gewond. De politie wil op dit moment geen nadere mededelingen over de schietpartij doen.

De politie heeft de omgeving van de Houtlaan en het Leidse Hout afgezet en een onderzoek ingesteld. Vanuit de lucht werd ondersteuning verleend door een helikopter van het Korps Landelijke Politiediensten. Volgens één getuige heeft deze zeker drie kwartier boven de Leidse Hout gecirkeld. Er waren verschillende mensen getuige van de schietpartij. Deze zijn inmiddels door de politie verhoord.

Getuigen die zich nog niet bij de politie hebben gemeld of al door de politie zijn benaderd, worden verzocht zich te melden bij de politie in Leiden via telefoon: 0900-8844.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×