Benefiet-avond tegen de oorlog

Op vrijdag 4 april organiseert Eurodusnie in Vrijplaats Boerhaavelaan een benefiet-avond om geld in te zamelen voor vredesactiviteiten in de Leidse regio. De deur gaat om 20:30 open en de toegang bedraagt 3 Euro.

De avond begint om 21:00 met het vertonen van ‘Bowling for Columbine’ van regisseur Michael Moore. Deze Amerikaan sprak zich tijdens de Oscar uitreiking onder instemmend gejoel van zijn collega’s uit tegen de oorlog in Irak. In ‘Bowling for Columbine’ gaat Moore op onderzoek uit naar de relatie tussen wapenverkoop en zinloos geweld.

Na de film treden er twee bands op: Blues Brother Castro speelt rauwe rock, en De Hardheid onvervalste ska. De avond wordt afgesloten door DJ Esta G die een multi-culturele vredesmix ten gehore zal brengen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×