Gewonden bij groot ongeval op A4

Woensdagmiddag om 16.50 uur zijn vier auto’s betrokken geraakt bij een kop-staart botsing op de oostbaan van rijksweg A4 ter hoogte van de afslag Zoeterwoude-dorp. Door het ongeval is de A4 ruim anderhalf uur afgesloten geweest. De bestuurder van de voorste personenauto, een 56-jarige man uit Voorschoten, moest remmen vanwege het afremmende verkeer voor hem. Een tweede personenauto, bestuurd door een 32-jarige man uit Amsterdam, kon niet op tijd afremmen. Ook een derde personenauto, met twee inzittenden, en een vierde personenauto, bestuurd door 22-jarige vrouw uit Delft, konden niet meer op tijd afremmen. De twee inzittenden uit de derde personenauto raakten ernstig gewond. De bestuurder kreeg een hartstilstand, is door het ambulancepersoneel gereanimeerd en met nek- en rugletsel naar het LUMC gebracht. De andere inzittende is door de brandweer uit de auto bevrijd en is eveneens met nek- en rugletsel naar het LUMC gebracht.

De bestuurder van de tweede auto, de 32-jarige man uit Amsterdam, is met nekklachten naar het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp gebracht. De bestuurder van de vierde auto, de 22-jarige vrouw uit Delft, raakte met haar voet bekneld, zij is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel. De bestuurder van de eerste auto, de 56-jarige man uit Voorschoten is met de schrik vrij gekomen. Omdat het ongeval op de middelste rijbaan heeft plaatsgevonden, was het nodig de hele oostbaan van de A4 af te sluiten, zodat ambulances en brandweer ter plaatse konden komen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×