Café Favoriet in het LAKtheater

Aanstaande maandag is er weer Café Favoriet in de foyer van het LAKtheater. Het programma is weer boordevol creatieve uitingen van Leidse bodem. Het duo Tilde en Rob (Tilde van Haaster-zang en Rob Gravelotte-gitaar) brengt een repertoire waarin verschillende muzikale genres een plaats hebben: jazz standards, popballads en bossanova’s. Van ingetogen tot swingend en uitbundig geven zij aan alles een persoonlijke noot.

Gerben Kor zingt jazz- en bluesnummers en begeleidt zichzelf op piano. Teije Koopmans treedt op tezamen met Ron Pat-El. Zij laten horen dat klassieke muziek en (Jiddische) volksmuziek erg dicht bij elkaar liggen. Teije op piano en Ron op accordeon.

Ook de dichters zijn weer rijk vertegenwoordigd. Gerdi van der Poel leest eigen gedichten voor, die hij “geschreven schilderijtjes” noemt. Tot slot zal Cecile Burgdorffer, voorzitter van het Leids Dichtersgilde, enkele nieuwe poëtische parels ten gehore brengen. De toegang is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×