Gestolen hond gevonden in De Bakkerij

Babe, de Boxer die vrijdagmiddag werd gestolen uit het dierenasiel Stevenshage, is weer terecht. De hond werd teruggevonden in De Bakkerij aan de Oude Rijn. De daders, twee mannen, waren vrijdag met een taxi naar het asiel gereden. Terwijl één van hen de medewerkers van het asiel aan de praat hield, haalde de andere man de hond uit zijn hok. Vervolgens verdwenen ze weer per taxi.

Na de oproep over de merkwaardige diefstal meldde een taxichauffeur zich bij de politie. Hij wist te melden waar hij de mannen met de hond had afgezet, waarop de politie een bezoekje aan de opvang voor dak- en thuislozen bracht. Daar werd de hond inderdaad gevonden.

Leiden babe


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×