VVD Leiden organiseert politiek café over Irak

Aanstaande maandagavond organiseert de VVD afdeling Leiden een politiek café met als onderwerp: “Irak: en wat nu?” De Irakees Faissal Nassar (bestuurslid van het Iraaks Platform) en de Amerikaan Robert Gerber (Economic Officer voor het Amerikaanse Department of State, geplaatst bij de ambassade van de VS in Den Haag) gaan maandag bij de VVD met elkaar in debat.

Tijdens het politiek café worden gesproken over de wederopbouw, ontwikkelingssamenwerking, de economie en het nieuwe bestuur. Het politiek café op maandagavond 28 april 2003 wordt georganiseerd in de bovenzaal van café ‘De Grote Beer’ (Rembrandtstraat 27) in Leiden. De zaal gaat open om 20.00 uur en de discussie start om 20.30 uur.

Maandelijks liberaal politiek café

Met dit politiek café wordt er een start gemaakt met de organisatie van een maandelijkse politieke activiteit waarbij VVD-leden en andere belangstellenden in discussie kunnen gaan met bijzondere gasten over zeer actuele onderwerpen. De VVD wil op deze wijze een platform bieden voor debatten die dagelijks tussen mensen plaats vinden over lokale, landelijke en internationale kwesties.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×