Dode en zwaargewonde na aanrijding touringcar

Een Duitse touringcar is woensdagmorgen ingereden op twee mensen die na een aanrijding met elkaar stonden te praten over de schade. Een van de automobilisten is overleden, de ander raakte zwaargewond. Het ongeluk gebeurde op het viaduct van de N207 bij Nieuw-Vennep. De touringcar was op weg naar de Keukenhof. De bestuurder heeft volgens de politie de twee mensen die op het viaduct bij hun auto’s stonden niet kunnen zien. Niemand in de bus raakte gewond. Wel liep het voertuig schade op.

Het verkeer op de N207 is enkele uren omgeleid.  De bestuurder van de touringcar is aangehouden. De politie heeft de bus in beslag genomen in verband met het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Voor de Duitse toeristen is vervangend vervoer geregeld.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×