Politie zoekt getuigen van aanranding

De politie is op zoek naar getuigen van een aanranding die woensdag 23 april plaatsvond in de brandgang tussen de Rosa De Wendstraat en de Sonia Gaskellstraat. Een 27-jarige Leidse liep omstreeks 22.15 uur door de brandgang toen zij door een onbekende man van achteren werd beetgepakt en werd omgedraaid. De vrouw werd vervolgens onzedelijk betast. Een tweede man dreigde de Leidse met een steekvoorwerp. De vrouw wist te ontkomen door één van de mannen twee kniestoten te geven. De mannen zijn hierna gevlucht.

De politie is op zoek naar getuigen. De vrouw zou de mannen kort voor de aanranding al op het plein in de buurt hebben gezien. Het gaat om mannen met een noord-afrikaans uiterlijk, tussen de 25 en 30 jaar, donker gekleed, ongeveer 1.80 m lang en zwart krullend haar. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900 – 8844 (lokaal tarief).

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×