Inbraakgolf teistert Leiden-Noord en de Merenwijk

Maandag is er maar liefst zeven keer ingebroken in woningen in Leiden. Rond het middaguur werd er ingebroken in twee woningen aan de Stuyvesanthof. Bij beide woningen werd een deur opengebroken. Uit één woning werd een paspoort gestolen. Bij twee andere woningen aan de Stuyvesanthof werd er geprobeerd in te breken. Dit lukte niet. Een door de politie ingesteld buurtonderzoek heeft nog niets opgeleverd.

Ook twee woningen aan de Papiermolen in de Merenwijk werden bezocht. Om binnen te komen werd in beide gevallen een deur opengebroken. Uit de woningen zijn ondermeer paspoorten, een mobiele telefoon en een fotocamera gestolen.

Bij een woning aan de Bernhardstraat werd ook geprobeerd in te breken. Ook hier lukte het de daders niet het slot te verbreken. Ook bij deze inbraken leverde het door de politie ingestelde buurtonderzoek nog geen resultaat op.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×