Gouden Speld voor Peter Silvester

Zojuist heeft de heer Peter Silvester uit Oxford de Gouden Speld voor Externe Relaties van de gemeente Leiden aangeboden gekregen. Burgemeester Lemstra reikte de speld uit tijdens een diner in Holiday Inn. De heer Silvester (79) is al 32 jaar actief in de stedenband tussen Oxford en Leiden.

In die lange periode heeft hij verschillende functies in de Oxfordse uitwisselingsorganisatie bekleed. Zo was hij jarenlang secretaris van de Culturele Sectie, algemeen secretaris en vice-voorzitter van de Oxford Leiden Link. Zijn bijdragen aan de versterking van de banden tussen Nederland en Engeland in het algemeen en tussen de inwoners van Oxford en Leiden in het bijzonder hebben het college van Burgemeester en Wethouders doen besluiten hem de gouden gedenkspeld van de gemeente toe te kennen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×