Auto en rijbewijzen in beslag genomen

Op verschillende locaties heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag verkeerscontroles gehouden. Daarbij werd vooral gelet op de snelheid en het rijden onder invloed. De politie controleerde ruim 250 bestuurders en deelde 24 bekeuringen uit.

De politie hield een 19-jarige Hagenaar aan nadat hij met 117 km/u de tunnel van de Schipholweg uitreed. Niet alleen vorderde de politie zijn rijbewijs in, ook zijn auto werd in beslaggenomen. De politie nam nog twee rijbewijzen in van bestuurders die onder invloed reden. Verder waren de meeste bekeuringen voor te hard rijden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×