Logé breekt in bij buren

Zondagochtend rond 8.00 uur heeft de politie op de Aalmarkt ter hoogte van V&D twee vechtende mannen uit elkaar gehaald. Het ging om een 31-jarige man uit Delft en een 35-jarige Zoeterwoudenaar. Een van de mannen bleek in een tas enkele computerbenodigdheden te vervoeren. Na aanhouding van de 31-jarige Delftenaar voor straatgevecht, bleek deze op zijn logeeradres nog meer spullen te hebben, waaronder mobiele telefoons en computeraccessoires; ook was hij in het bezit van pasjes die niet op zijn naam stonden.

Na onderzoek bleken die afkomstig van een diefstal uit de woning naast het logeeradres van de verdachte; de woning was aan de achterzijde geforceerd en helemaal doorzocht. Diverse goederen zijn daarbij weggenomen. De verdachte is ingesloten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×