Id wint Popprijs Join

De Leidse band Id heeft afgelopen zaterdag de finale van de Popprijs Join in Noordwijk (de voormalige Grote Prijs van de Bollenstreek) gewonnen. 32 Bands schreven zich in voor deze wedstrijd; 16 bands gingen door naar de voorronden en in de finale besliste de jury dat Id als beste van de laatste vier overgebleven bands uit de bus kwam. De prijs die Id hiermee in de wacht sleept is een optreden op Berghpop op 14 juni in Noordwijk, 500 euro te besteden bij muziekwinkel Soundwave in Katwijk en 2 dagen opname in de studio van The Box in Katwijk.

14 Juni wordt overigens een drukke dag voor Id. ’s Middags speelt de band op het festival Wantijpop in Dordrecht en ’s avonds doen zij Berghpop in Noordwijk aan. De plek op Wantijpop verkreeg Id overigens door de Mikado Awards in Zwijndrecht te winnen.

Aanstaande zaterdag, 17 mei, speelt Id in cafe-restaurant De Grote Beer (aan de Rembrandtstraat) in Leiden. Aanvang is 22.00 uur en de toegang is gratis.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×