JOVD organiseert jongerendebat bij Grote Beer

De JOVD afdeling Leiden e.o. organiseert aanstaande maandag een debat met een vijftal jonge kamerleden. De kamerleden Martijn van Dam(PvdA), Boris van de Ham (D66), Maarten Haverkamp(CDA), Fadime Örgü(VVD) en Joost Eerdmans(LPF) zullen aanwezig zijn. Er zal gesproken worden over hoe het voor een jong kamerlid is in de ‘Haagse kaasstolp’ en de Haagse mores, daarnaast zullen ook actuele onderwerpen als onderwijs, veiligheid en vergrijzing aan bod komen. Het debat begint om 19.45 uur in de bovenzaal van Café de Grote Beer (Rembrandstraat 27, Leiden). Het debat is voor iedereen vrij toegankelijk.

De JOVD is de onafhankelijke jongerenorganisatie van de VVD. De Leidse afdeling organiseert elke twee weken een activiteit voor haar leden en geïnteresseerden. Deze activiteit heeft als doel om de Leidse jongeren in contact te laten komen met kamerleden die niet veel ouder zijn.

Wat?: Het Jongeren in Politiek-debat
Waar?: Café de Grote Beer (Rembrandstraat 27, Leiden)
Wanneer?: maandag 19 mei om 19.45u
De toegang is gratis.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×