Henri en Marion Lenferink bij de installatie afgelopen vrijdag (Foto's: Bram Pater & Chris de Waard).

Burgemeester Lenferink geïnstalleerd

Ruim twee maanden nadat hij op 11 maart als winnaar van het Leidse burgemeestersreferendum uit de bus kwam, is Henri Lenferink vrijdagmiddag geïnstalleerd als burgemeester van Leiden. “Leiden heeft me gepakt, ik ben van plan heel lang te blijven,” zo beloofde Lenferink.

 

De komende tijd neemt Lenferink zijn intrek in de ‘burgemeesterswisselwoning’ aan de Vliet. In dit huis, eigendom van de Valkenburgse burgemeester Joop van der Reijden, woonde het afgelopen jaar ook waarnemend burgemeester Lemstra.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×