5e editie Leids Festival van het Levenslied

Dit jaar wordt voor de vijfde keer het Leids Festival van het Levenslied georganiseerd. De geboortestad van de Zangeres zonder Naam zal twee dagen in het teken staan van het levenslied. De voorronde wordt gehouden op 29 mei. Meer dan 25 acts strijden tijdens deze voorronde in twee categorieën – “klassiekers” en “het nieuwe levenslied” – om een plaats in de finale die op 20 september in de Stadsgehoorzaal wordt gehouden.

De voorrondes op 29 mei spelen zich af in de volgende café’s: Old Stable, ’t Keizertje, Barrera, De Tregter, De Uyl van Hoogland, De Waaghals, De Twee Spieghels, De Vergulde Kruik en Re-spons. Deze kroegen worden omgetoverd tot ware ’tempels van het levenslied’. De artiesten zullen hier ieder gedurende 20 minuten hun levensliederen ten gehore brengen.

De kroegen zullen weer bol staan van het lief en leed dat door de deelnemers bezongen wordt. Uiteraard zijn ook toeschouwers van harte welkom! Tijdens de voorronde zullen 12 finalisten worden uitgekozen door de deskundige jury. De finale vindt plaats op 20 september in de Stadsgehoorzaal.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×