Meppende Haarlemmer ingesloten

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie rond 4.30 uur een 22-jarige man uit Haarlem aangehouden. Hij versperde in een horecagelegenheid aan de Nieuwe Beestenmarkt de doorgang aan twee dames. Toen hij door het personeel werd verzocht aan de kant te gaan, weigerde hij, waarna hij aan de kant werd geduwd. De Haarlemmer gaf daarop het personeelslid een paar vuistslagen.

De eigenaar van de zaak die te hulp schoot, kreeg ook klappen. Daarbij sneuvelde zijn bril. Bezoekers wisten de vechtersbaas te overmeesteren. De politie sloot hem in. De eigenaar en de vechtersbaas hebben beide aangifte gedaan.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×