Nog geen doorbraak in zaak vermoorde Leidenaar

De politie tast nog in het duister naar de omstandigheden waaronder de 60-jarige Leidse ondernemer Jan van der Krieke vorige week om het leven is gebracht. Een oproep in het televisieprogramma Opsporing Verzocht leverde 12 reacties op van mensen die denken dat ze Van der Krieke ergens hebben zien rijden. Volgende week zal Opsporing Verzocht uitgebreid aandacht besteden aan de moord op de Leidenaar.

Van der Krieke verliet op zaterdag 10 mei om 6.00 uur ’s morgens zijn woning aan de hoge Rijndijk en was sindsdien spoorloos. Donderdagavond werd zijn ontzielde lichaam gevonden bij het Haagse station Hollands Spoor. Ook de auto van het slachtoffer werd daar teruggevonden.

Advertentie

Leiden krieke


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×