Leidse auto-inbreker gepakt in Hillegom

De politie heeft maandag op de Stationsweg in Hillegom een 36-jarige man uit Leiden aangehouden wegens inbraken in auto’s. De man werd al door de politie gezocht voor een inbraak in de muziekschool aan het Henri Dunantplein in Hillegom. Deze werd gepleegd op 3 december 2002. Bij zijn aanhouding had de verdachte diverse goederen bij zich die van diefstal afkomstig waren. Een aantal van deze goederen konden worden teruggebracht bij de rechtmatige eigenaren, die aangifte hadden gedaan van autoinbraak. De verdachte wordt vandaag voorgeleid bij de rechter commissaris.

Een aantal goederen, waaronder een autoradio, kon de politie echter niet aan een eigennaar koppelen. Wellicht hebben deze eigenaren geen aangifte gedaan of zijn er zaken vergeten op te geven bij hun aangiften. De politie vraagt deze eigenaren zich alsnog te melden bij de politie in Hillegom, Sixtlaan 31 in Hillegom.

Openingstijden maandag van 09.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur, of via telefoonnummer 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×