Politie op zoek naar inbreker

De politie hield dinsdag rond 15.35 uur op de Kuipers Rietbergerstraat een 21-jarige man uit Leiden aan. Hij wordt ervan verdacht kort daarvoor te hebben ingebroken in een woning aan de Akkerhof. Daarbij werd hij vergezeld van een nog onbekende en nog niet aangehouden man.

Buurtbewoners die de inbraak opmerkten, alarmeerden de politie. Voor de komst van de politie waren de twee weggereden in een auto. De politie wist even later één van de inbrekers in die auto aan te houden. Hij is ingesloten. De politie is nog op zoek naar de 2e verdachte. Over de buit is nog niets bekend.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×