Nacht van Juigalpa gaat niet door

De nachtelijke wandeltocht tussen Leiden en Den Haag die al vele jaren plaatsvindt in de nacht voor Hemelvaartsdag, gaat dit jaar niet door. De stedenbandorganisatie Den Haag-Juigalpa, die gewoonlijk veel werk verzet voor de organisatie, heeft hier dit jaar door personele problemen niet voldoende tijd voor.

De stedenbandorganisatie Leiden-Juigalpa organiseert voor diegenen die toch willen lopen een kleinschalig alternatief; een wandeling op Hemelvaartsdag van 19-22 uur en met een gezellig samenzijn na afloop. De wandeling is de start van de activiteiten in het kader van het 15-jarig bestaan van de Leidse band met de zusterstad in Nicaragua.

Wilt u meewandelen, meldt u dan zo snel mogelijk aan bij Jeroen Boggia via de e-mail: jeroen.boggia@planet.nl. U ontvangt dan enkele dagen van tevoren de benodigde informatie over de wandeling.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×