Puntige humor in LAKtheater

In september 2002 maakten Yvonne Henneken en Laura Rodenburg een verrassend debuut in het LAKtheater. Wegens succes komt de voorstelling op dinsdag 3 en woensdag 4 juni nog eens terug. De voorstelling vol puntige humor en originele vondsten neemt u mee in een wereld die absurd en menselijk tegelijk is, een wereld waarin je zelf bepaalt hoe oud je wordt. Heb je eenmaal gekozen, dan kun je niet meer terug.

Voor stewardess Valérie is het bijna zover. Zij zal geen rimpels krijgen, geen kind hoeven baren en de ellende van het huwelijk en de daaropvolgende scheiding blijven haar bespaard. Bovendien ging James Dean ook jong dood en die zag eruit alsof hij geleefd had. Een lichtvoetige voorstelling over willen genieten in het hier en nu, over intense belevingen en hoe breekbaar die zijn. Over het leven, niet over de dood.

Kaartverkoop en reserveringen, LAKtheater, Cleveringaplaats 1, Leiden. Geopend op maandag t/m zaterdag, 14.00 – 16.30 uur; zondag 12.00 – 14.00 uur (alleen op zondagen waarop er een kindervoorstelling is). Telefoon: 071-5124890

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×