Eurodusnie op excursie naar Leidse gemeenteraad

De gebruikers van de Vrijplaats Koppenhinksteeg gaan morgenavond ‘op excursie’ naar de vergadering van de Leidse gemeenteraad. Ze willen daarmee aandacht vragen voor hun legaliseringsplannen. Die houden in dat de gemeente de panden aan de Koppenhinksteeg van buiten opknapt, terwijl de huidige gebruikers op eigen kosten de binnenkant voor hun rekening nemen. Ook wil men dan een permanente gebruiksregeling.

“In plaats daarvan biedt het gemeentebestuur ons één vervallen kabouterhuisje in een afbraakbuurt aan. Dat pandje is bovendien twintig keer zo klein als de huidige vrijplaatslokatie,” aldus een woordvoerder van Eurodusnie. “We gaan bij de gemeenteraadsvergadering op bezoek om een aanvaardbare oplossing te eisen voor alle organisaties in Vrijplaats Koppenhinksteeg.”

Leiden raadsadres


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×