Jan van Hooven onthult eigen straatnaambord

Zaterdag om 10.30 uur onthult Jan van Hooven, al veertig jaar secretaris van Leidse Volkstuinvereniging Roomburg, op het volkstuincomplex aan de Vlietweg een straatnaambord met zijn naam. Op 29 april jl. heeft Van Hooven voor zijn bijzondere verdiensten een koninklijke onderscheiding gekregen. Op 2 mei is zijn jubileum gevierd op het tuincomplex. Bij die gelegenheid heeft hij een onderscheiding van de tuinvereniging gekregen, de gouden speld van Roomburg.

Wethouder Alexander Pechtold (Sport en Recreatie) was bij dit jubileum aanwezig en heeft namens de gemeente Leiden de heer Van Hooven een straatnaambordje aangeboden. Dit bord wordt geplaatst aan het hoofdpad van het tuincomplex. Dit pad zal vanaf zaterdag de Jan van Hoovenlaan heten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×