Fietsertje overleden na aanrijding

Een 8-jarig fietsertje uit Nieuwkoop is in de loop van de ochtend in het LUMC overleden aan de gevolgen van een verkeersongeval eerder vandaag. De jongen reed even voor 08.30 uur over de Ziendeweg in de richting van Zwammerdam toen hij door nog onbekende oorzaak ten val kwam. Een 33-jarige automobilist uit Mijdrecht reed de fietser aan waarna het slachtoffer met ernstig letsel werd overgebracht naar het LUMC waar hij aan zijn verwondingen is bezweken.

De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval en is op zoek naar getuigen. Met name naar drie automobilisten. Twee van hen reden in vermoedelijk rode auto’s en vóór de Mijdrechtenaar in de richting van Zwammerdam. De derde bestuurder reed in een grijze 4WD auto die even gestopt is bij het ongeval en na aankomst van politie is vertrokken.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief).

Geen categorie


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×