Tientallen auto's vernield in Voorschoten

De politie Leiden/Voorschoten is op zoek naar getuigen van de vernielingen aan auto’s in de componistenwijk in Voorschoten. In de nacht van vrijdag 6 juni op zaterdag 7 juni zijn in deze wijk een twintigtal auto’s vernield. In de Richard Wagnerlaan en enkele zijstraten daarvan werden antennes afgebroken en werden auto’s besmeurd met een bijtende stof waardoor er lakschade ontstond.

In de Debussylaan werd een straatklinker tegen een auto aangegooid waardoor er schade aan de motorkap en aan het dak ontstond. U kunt contact opnemen met de politie Voorschoten onder telefoonnummer 0900 – 8844 of langskomen op het bureau aan de Zwaluwweg.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×