Tabakswinkel overvallen

Donderdagmiddag kort na 15.00 uur is een tabakswinkel in de Maasstraat overvallen door een negroïde man die de 48-jarige vrouw die achter de kassa stond met een mes bedreigde. De vrouw heeft de overvaller een geldbedrag gegeven waarna hij ervandoor ging. Een groep van 16 agenten hebben de omgeving afgezocht naar de dader, maar deze wist te ontkomen.

De overvaller is een negroïde man met donkere kleding. Hij is niet meer gezien. Er is wel een goed signalement van de dader bekend. Ook een 42-jarige vrouw die getuige van de overval was, heeft een verklaring afgelegd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×