Dronken automobilisten botsten op lichtmast

Een 27-jarige man uit Leiden reed in de nacht van zaterdag op zondag in beschonken toestand tegen een lichtmast aan het Levendaal. Na de aanrijding is de man doorgereden. De politie spoorde hem thuis op. Door de aanrijding met de lichtmast had hij enkele verwondingen in het gezicht opgelopen. Voor behandeling van deze wondjes werd hij overgebracht naar het LUMC. De politie liet daar van de verdachte een bloedproef afnemen. Ook op de Plesmanlaan reed een dronken Leidenaar tegen een lantaarnpaal.

Deze automobilist, een 23-jarige man uit Leiden, vloog vrijdag de 13e rond 23.45 uur met zijn auto op de Plesmanlaan uit de bocht. De man werd voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. De politie liet daar van de man een bloedproef afnemen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×