Inbrekers snel gepakt

De politie heeft afgelopen nacht twee Rotterdammers van 41 en 37 jaar aangehouden op verdenking van poging inbraak in een bedrijf aan de Nieuwstraat. Een oplettende buurtbewoonster hoorde glasgerinkel en zag twee personen in een auto zag wegrijden. Hij belde de politie en gaf het kentekennummer van de auto door. De inzittenden van de auto konden op de Rijksweg A4 bij een tankstation in de richting van Den Haag worden aangehouden.

Uit onderzoek bleek dat de kentekenplaat gestolen was in Zoetermeer. De verdachten probeerden het bedrijf binnen te komen door een raam van een toegangsdeur te vernielen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×