Tientallen banden lekgestoken in Leiden-Noord

Vrijdagavond laat en in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn tientallen banden van personenauto’s en van een motorfiets lekgestoken. De voertuigen stonden in de Van der Duijnstraat, Willem de Zwijgerlaan, Irenestraat, Julianakade en de Theresiastraat. In de laatste straat werden ook auto’s bekrast. Zaterdagmorgen ontdekte een bewoner de vernielingen en belde de politie. De politie heeft een onderzoek ingesteld en heeft tot nu toe twintig aangiften opgenomen.

Mogelijk zijn er nog meer slachtoffers die nog geen aangifte hebben gedaan. De politie verzoekt hen contact op te nemen. Ook is de politie op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief).

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×