Cosmic theater in Leidse Schouwburg

In het kader van het festival Global Experience speelt Cosmic theater exclusief drie voorstellingen van De Zwarte met het Witte Hart, naar het boek van Arthur Japin, in de Leidse Schouwburg op vrijdag 27 juni (20.15 uur), zaterdag 28 juni (20.15 uur) en zondag 29 juni (14.30 uur). De Zwarte met Het Witte Hart gaat niet op reis en is dus in geen ander theater te zien. De regie is in handen van Bart Kiene.

Het festival Global Experience is het resultaat van een nieuwe samenwerking tussen het Rijksmuseum voor Volkenkunde te Leiden en de Leidse Schouwburg. Dit jaar staat het festival in het teken van 140 jaar afschaffing van de slavernij. Kaarten voor De Zwarte met het Witte Hart à EUR 10,- kunt u reserveren via 071-5163888. Deze kaarten zijn tevens geldig voor het aansluitende feest in het museum en ook voor het dagprogramma daar. Zie ook www.leidseschouwburg.nl en www.rmv.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×