Opening wijkonderkomen stadsdeel Noord

Aanstaande zaterdag opent wethouder Hans Buijing (wijkwethouder stadsdeel Noord) om 14.00 uur het nieuwe wijkonderkomen van de gemeente in stadsdeel Noord. Het nieuwe wijkonderkomen is gevestigd aan de Hallenweg 14, op het terrein van de voormalige vuurwerkfabriek KAT.

Zaterdag kunnen inwoners van Leiden Noord tussen 13.00 uur en 16.00 uur een kijkje komen nemen in het nieuwe wijkonderkomen. Zij kunnen dan kennis maken met het nieuwe onderkomen en de medewerkers van de gemeente. Het terrein en de gebouwen van de voormalige vuurwerkfabriek hebben een ware metamorfose ondergaan. De bestaande gebouwen zijn verbouwd tot een prachtig wijkonderkomen met kantoor,- kantine,- en kleedruimten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×