Leidenaar aangehouden voor brandstichting

Woensdagmiddag heeft de politie in het Huigpark een 39-jarige man aangehouden wegens brandstichting. De man verklaarde dat hij een barbeque wilde maken. Na verhoor is de man met een proces-verbaal heengezonden. Volgens enkele omwonenden loopt het onderhand de spuigaten uit in het park.

Ze zijn de overlast zat en hebben de gemeente inmiddels schriftelijk verzocht snel maatregelen te nemen tegen de voortdurende overlast in het park. Vrijwel dagelijks stichten dak- en thuisloze alcoholisten er brand. Enkele weken geleden werd er ook al iemand aangehouden nadat straatmeubilair in het park in brand was gestoken.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×