Hutten bouwen, theatervoorstellingen, knutselen... het zijn maar een paar van de dingen die de kinderen tijdens het Jeugddorp kunnen doen (archieffoto: Marjo Heemskerk - Holland Centraal)

Jeugddorp zoekt nog vrijwilligers

Voor de achtste keer organiseert de Leidse Welzijns-organisatie het Jeugddorp voor Leidse kinderen van zes t/m 12 jaar. Het programma loopt van 21 juli t/m 1 augustus. Voor de begeleiding is de LWO nog op zoek naar enkele vrijwillige medewerkers die het leuk en uitdagend vinden om met kinderen te werken, kunnen organiseren en leiding kunnen geven aan groepen kinderen.

   

 

 

Er is een aantal taken waarvoor de LWO nog mensen zoekt;

De activiteitenbegeleiders zijn deskundig op sport – en spelgebied, op knutselgebied, op speltheatergebied of op het gebied van hutten bouwen.

De groepsleiding heeft een vaste groep van ongeveer 25 kinderen onder zich, werkt altijd met twee personen en zorgt voor de begeleiding van de kinderen gedurende de hele dag.

Een Manusje van alles is overal inzetbaar, bij onderhoud, bij activiteiten en andere losse klussen.

De voorwaarde zijn dat een medewerker:

– Minimaal 18 jaar is en minstens 1 week kan meehelpen.

– Minimaal 17 jaar is en een pedagogische opleiding volgt en minstens 1 week kan meehelpen.

Er wordt een onkostenvergoeding van € 63,50 geboden voor 40 uur werken (bij 80 uur wordt dit verdubbeld); koffie, thee en lunch; WA – en ongevallenverzekering; en een trainingsdag en eventueel studiepunten.En het belangrijkste: een geweldig voldaan gevoel, een leuke ervaring en eventueel een goede aanvulling op je studie.

Lijkt het je/u leuk om vrijwilliger bij Jeugddorp te worden? Bel of ga langs bij het Steunpunt Vrijwilligerwerk (WAVeS), Breestraat 15, Leiden, 071 5160477.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×