Foto's: Jaap Arriens, Hans Boogert, Brenda Filippo en Jan Oldenburger van Holland Centraal.

Koningin Beatrix bezoekt Zoeterwoude

Koningin Beatrix bracht dinsdag een werkbezoek aan Zoeterwoude. De koningin werd rond 10.00 uur ontvangen door waarnemend burgemeester Havermans en Commissaris van de Koningin in Zuid-Holland, Jan Franssen en zo’n 600 scholieren. In het gemeentehuis liet de koningin zich bijpraten over de botsende belangen in de regio. “Ze wil de verschillende karakters van dit gebied leren kennen”, zei burgemeester Havermans na afloop.

Samen met burgemeester Havermans maakte de koningin in een busje een rondrit door het dorp. Daarbij werd onder andere een bezoek gebracht aan de boerderij van de familie Van Veen aan de Weipoortseweg. Zij combineren de melkproductie met de kaasverkoop en rondleidingen in het bedrijf. De agrariërs zijn bekend door hun hartvormige kazen, geïnspireerd op het Groene Hart.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×