Exploitant verwijdert blote billenposters uit Katwijk

Exploitant Viacom Outdoor heeft op dringend verzoek van de SGP in Katwijk alle Ola-posters in deze gemeente verwijderd. Op de posters zijn twee mannen met blote billen te zien. De Katwijkse SGP vindt de posters aanstootgevend en klaagde hierover bij de gemeente, die contact opnam met de exploitant.

De SGP zegt zich ook te storen aan de reclames van de nieuwe serie Magnums van Ola. De ijsjes zijn vernoemd naar de zeven hoofdzonden. Verder had de partij moeite met een koffiereclame over de dood. De SGP ziet dergelijke aanplakbiljetten in het vervolg liever niet meer terug in Katwijk. De SGP wil dat de exploitanten rekening houden met de Katwijkse gevoelens en wil daarover harde en concrete afspraken maken.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×