Aanhoudingen na auto-inbraak

De politie van Sassenheim heeft donderdagochtend twee Leidenaren van 19 en 24 jaar aangehouden na een autoinbraak eerder die nacht. Agenten zagen omstreeks 04.30 uur op de Hoofdstraat in Sassenheim een stilstaande auto met twee inzittenden. Omdat de politie dat verdacht vond, spraken zij de inzittenden aan. Vervolgens werd de auto gecontroleerd. In de auto werd een attachékoffer aangetroffen die na een onderzoek uit diefstal afkomstig bleek te zijn. Ook trof de politie in de auto twee autoradio’s en inbrekerswerktuigen aan.

De eigenaar van de koffer werd door de politie in kennisgesteld. In zijn auto die op de Zuiderkruis in Lisse geparkeerd stond, bleek dezelfde nacht te zijn ingebroken. Uit de auto was naast de koffer ook een autoradio weggenomen. De twee Leidenaren werden direct aangehouden en na verhoor in verzekeringgesteld.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×