Aanrander gepakt in Merenwijk

De politie heeft zaterdagavond een 24-jarige man uit Kampen aangehouden op verdenking van aanranding van een Leidse vrouw. De verdachte werd op de Broekweg in de Merenwijk aangehouden, nadat hij een 36-jarige fietster had betast. De gemaskerde man had de vrouw vanaf het station in de richting van de Oegstgeesterweg gevolgd. Al fietsend riep de vrouw hulp in van voorbijgangers. Pas op de Broekweg schoten diverse personen te hulp.

Een 17-jarige Leiderdorper op een scooter zag de man achter de vrouw aan fietsen en ging hem achterna. Deze jongen heeft hem tegengehouden, waarna hij werd overgedragen aan de politie. De verdachte is na verhoor in verzekeringgesteld.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×