Dronken automobilisten botsen

Zaterdagnacht om 01.10 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Haagse Schouw met de Doctor Lelylaan. Een 55-jarige bestuurder uit Leiderdorp reed over de Haagse Schouw en wilde op de kruising linksaf de Doctor Lelylaan op. Hij zag daarbij een 21-jarige bestuurder uit Leiden over het hoofd, die uit de tegenovergestelde richting kwam.

Beide bestuurders bleken onder invloed te zijn. De man uit Leiderdorp had een uitslag van de ademanalyse van 295 ug/l (limiet 220 ug/l). De man uit Leiden een uitslag van 260 ug/l. De man uit Leiderdorp en zijn vrouw zijn voor onderzoek overgebracht naar het LUMC. De man uit Leiderdorp ging voor onderzoek naar het Elisabeth Ziekenhuis in Leiderdorp. Beide bestuurders kregen proces-verbaal voor rijden onder invloed en een rijverbod.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×