Diverse alcoholcontroles in de regio

In de nacht van zaterdag zondag heeft de politie op verschillende lokaties alcoholcontroles uitgevoerd. In totaal controleerden agenten op de Gooweg in Noordwijk, de Hoge Rijndijk, de Lammenschansweg, de Haagweg en de Plesmanlaan in Leiden, en de Veurseweg in Voorschoten ruim 500 bestuurders. Er werden 18 personen aangehouden omdat zij onder invloed achter het stuur zaten.

Op de Gooweg in Noordwijk hielden agenten een 43-jarige bestuurder uit Noordwijkerhout aan. Omdat de man niet in staat was te blazen, is een bloedproef afgenomen om het alcoholgehalte vast te stellen. Een 52-jarige Leidenaar blies 685 ug/l. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×