Id wint weekfinale 3FM Buzz Award

De Leidse band Id heeft de weekfinale van NRCV’s 3FM Buzz Award gewonnen. In totaal drie weken lang konden bezoekers van de site www.buzz.nl stemmen op hun favoriete band en Id kreeg 76% van de stemmen. De internetstemmen telden voor de helft mee voor de uitslag. De andere helft werd bepaald door een professionele jury, die Id 55 van de 100 te vergeven punten toekende.

De jury roemde in het bijzonder de originaliteit en kwaliteit van het nummer The last one, waarmee Id aan de wedstrijd meedoet. Daarmee plaatst de band zich voor de maandfinale, eind juli. Mocht Id ook deze ronde winnen, dan gaan zij door naar de jaarfinale en kunnen zij een opnamesessie in Abbey Road Studio’s in Londen winnen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×