Aanranding in Opsporing Verzocht

Naar aanleiding van een poging tot verkrachting die op zaterdag 31 mei op de Agaatlaan in Leiden plaatsvond zal de politie aanstaande maandag een getuigenoproep doen in het AVRO-programma Opsporing Verzocht. Een 19-jarige fietster uit Voorschoten reed tussen 04.30 en 05.15 uur over de Morslaan in de richting van de Stevenshof toen zij op de Agaatlaan door een fietser van haar fiets werd geduwd en naar de grond werd gewerkt. Hierna probeerde de man de Voorschotense te verkrachten.

Er ontstond een worsteling waarbij de vrouw kans zag de man te trappen. De man kwam door de trap in de naastgelegen sloot terecht. De Voorschotense wist te ontkomen en zag de man de Opaalstraat infietsen.

De Voorschotense was al vanaf de Morsweg, Conradstraat/Opaalstraat door de man achtervolgd. Getuigen die iets verdachts hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de Politie Hollands Midden. Het telefoonnummer wordt tijdens de uitzending bekendgemaakt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×