Politie zoekt getuigen aanranding

Een 17-jarige vrouw uit Leiden heeft dinsdag aangifte gedaan van een aanranding op zaterdag 5 juli. De vrouw liep rond 23.00 uur over de Lage Morsweg in de richting van de Vondellaan. Na de kruising met de P.C. Hooftlaan en de Morslaan merkte de Leidse dat zij gevolgd werd door een man. Toen zij over wilde steken, werd ze van achteren door de man beetgepakt, waarna beiden op de grond terechtkwamen. Er ontstond een worsteling waarbij de Leidse gilde en probeerde weg te komen.

Pas toen twee fietsers, een vrouw en een kind, de twee zagen en de fietster begonnen te schreeuwen ging de donkergekleurde man er vandoor. De politie heeft een onderzoek ingesteld en wil in contact komen met de fietsters. Ook andere getuigen kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief).

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×