Foto's: Chris de Waard & Marjo Heemskerk.

Werfpop leeft op in Leidse Hout

Veel meer bezoekers dan vorig jaar op de Garenmarkt. Zoveel is zeker. Maar hoeveel het er precies waren, was zondagavond nog niet duidelijk. Het waren er in elk geval vele duizenden. Het prachtige weer heeft ongetwijfeld flink geholpen, maar ook de nieuwe locatie, De Leidse Hout, werd zeer goed ontvangen door de bezoekers. “Nog leuker dan in het Van der Werfpark,” kon je regelmatig horen. Als het aan de festivalgangers ligt blijft Werfpop dus in De Leidse Hout.

Of dat ook gebeurt, hangt van de Leidse politiek af. Na de zomer wordt de nieuwe plek geëvalueerd. Dan moet blijken of het gras het festival heeft overleeft en of de bosuil inmiddels is teruggekeerd op zijn nest.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×