Dader straatroof gepakt bij station

De politie heeft woensdagmiddag op het Stationsplein een 36-jarige man uit Zoeterwoude aangehouden die kort daarvoor op de Narmstraat een 36-jarige man uit Leiden van zijn portemonnee had beroofd. De verdachte pakte het slachtoffer met een tweede, nog onbekende, man vast en maakte zijn slachtoffer de portemonnee afhandig. Daarna gingen beide mannen er vandoor.

De gealarmeerde politie wist korte tijd later één van hen aan te houden. Naar de andere man wordt nog gezocht. Na het verhoor en het opmaken van een proces-verbaal werd de verdachte in de loop van de nacht weer op vrije voeten gesteld.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×