Dronken en stoned achter het stuur

De politie heeft het rijbewijs van een 19-jarige Leidenaar ingevorderd. De man was dronken en bovendien onder invloed van drugs. Ook kreeg de Leidenaar een rijverbod van 24 uur.

In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie een melding over drie mannen, onder wie de Leidenaar, die zich vervelend zouden gedragen op de Vijf Meilaan. Zij gaven aan te hebben gedronken en softdrugs te hebben gebruikt. De politie heeft vervolgens duidelijk gemaakt dat ze niet mochten rijden met de auto.

Even later zag de politie het drietal op de Beethovenlaan toch rijden. De Leidenaar zat achter het stuur. Op de Mozartlaan probeerden ze te voet te vluchten. De politie heeft de Leidenaar aangehouden. Op het politiebureau is een bloedproef afgenomen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×